Onze katten

Yuki (Nihal von Kedi Arkadas) (geb.14.6.2021)

Deze zeer actieve en speelse schoonheid is de beoogde moeder van de komende nestjes. Ze komt graag buiten in onze afgesloten tuin. Is dol op spelen, achter propjes aanrennen en klimt met gemak op de hoogste plank. Naar buiten kijken naar de voetgangers en auto's of vogels is een favoriete bezigheid.

Amour of Absalom (geb.4.11.2022)

Als eenling geboren krijgt Amour in ons gezin alle aandacht. Ze is van niets bang en wil alles zien en meemaken. En als een echte Angora ligt ze graag in je nek. Zij is onze toekomstige koningin. 

Captain Sushi (Yusuf von Kedi Arkadas (geb. 21.9.2023)

Deze fantastisch lieve lijmpoot is direct afkomstig van ouders uit het fokprogramma in Turkeye. Meer oorspronkelijk zijn er niet! We zijn dan ook blij dat hij onze toekomstige dekkater is en voor prachtige en zeer lieve kittens zal zorgen. 

Silver (Angoraphil's Bayezad)  (geb.17.8.2022)

Silver is een kater uit zeer mooie lijnen. Hij heeft inmiddels voor zijn eerste nestje gezorgd en staat voorlopig even gepauseerd met suprelorin. 

Lilly (geb. 11.2016)

Deze lieverd is geen raszuivere poes. Ze heeft haar eerste jaren in Egypte doorgebracht en is daar op straat terecht gekomen. Dat leven heeft haar geen goed gedaan, gelukkig is ze opgevangen in een shelter en via Nederland bij ons. Ze is bijna onafscheidelijk, ligt het liefst op schoot of op de rug van de bank, waar ze alles goed kan overzien.