Onze katten

Yuki (Nihal von Kedi Arkadas) (geb.14.6.2021)

Deze zeer actieve en speelse schoonheid is de beoogde moeder van de komende nestjes. Ze komt graag buiten in onze afgesloten tuin. Is dol op spelen, achter propjes aanrennen en klimt met gemak op de hoogste plank. Naar buiten kijken naar de voetgangers en auto's of vogels is een favoriete bezigheid.

Amour of Absalom (geb.4.11.2022)

Als eenling geboren krijgt Amour in ons gezin alle aandacht. Ze is van niets bang en wil alles zien en meemaken. En als een echte Angora ligt ze graag in je nek. Zij is onze toekomstige koningin. 

Lilly (geb. 11.2016)

Deze lieverd is geen raszuivere poes. Ze heeft haar eerste jaren in Egypte doorgebracht en is daar op straat terecht gekomen. Dat leven heeft haar geen goed gedaan, gelukkig is ze opgevangen in een shelter en via Nederland bij ons. Ze is bijna onafscheidelijk, ligt het liefst op schoot of op de rug van de bank, waar ze alles goed kan overzien. 

Silver (Angoraphil's Bayezad)  (geb.17.8.2022)

Silver is een kater uit zeer mooie lijnen, die belooft een enorme aanwist te zijn voor onze Cattery. Met grote dank aan Georgina voor het vertrouwen 

Spock (Keyan von Kedi Arkadas) (geb. 21.3.2021)

Deze lieve zachte (gecastreerde) kater is in minder dan een jaar tijd uitgegroeid tot een flinke tijger. Eten, spelen en vogels jagen zijn naast slapen zijn grootste hobby's. Denk niet dat een deur goed dicht zit, want hij krijgt de klink gewoon naar beneden.